Creare site – servicii web design

Creare site – servicii web design

Firma noastra ofera servicii profesionale de creare site, web design si promovare online.

Orice site poate fi considerat o fereastrã a unei persoane sau al unei firme spre lume.

În acest fel o firmã dintr-un oras mic poate fi cunoscutã în întreaga lume. Un site al unei firme din Galati poate fi vãzut din Hong Kong pânã în Vladivostoc. Astfel vã puteti gãsi noi parteneri la scarã nationalã sau chiar intrenationalã.

Putem crea pagini de prezentare ale firmei sau magazine virtuale în care sã vã vindeti mãrfurile on-line. Având în vedere diversitatea oamenilor ce vã vor vizita paginile de internet putem crea orice site în patru limbi de circulatie internationalã: englezã, germanã, francezã si spaniolã, pe lângã limba românã.

Site-ul dumneavoastrã va trebui sã continã informatii definitorii pentru dumneavoastrã. Dacã ne dati câteva indicatii, noi putem dezvolta ideile pentru a obtine un text cât mai atractiv. Pagina web este indicat sã continã si imagini statice sau în miscare pentru a-i spori atractivitatea si pentru ca un posibil partener sau client sã-si poatã face o imagine mai clarã asupra produselor sau domeniului afacerii. În cazul în care nu detineti imagini, ne putem ocupa noi si de realizarea acestora.

27 Comments

Post A Comment

WhatsApp
Trimite cu WhatsApp