Daca doriti un site web cu un design pe masura pretentilor dumneavoastra, la un pret corect, ati ajuns in locul protrivit.

proiectewebdesign.ro va ofera siteuri profesionale de vanzare,  website-uri de tip catalog / portal sau magazine online ce sunt complet modificabile si adaptabile conform specificatiilor fiecarui client.

Specialistii nostri va ofera servicii unice de realizare site (webdesign) dupa schitele si ideile personalizate furnizate de catre fiecare client.

Dorim ca ofertele noastre de realizare website sa fie cele mai bune si mai competitive, atat de pe piata interna cat si de pe cea internationala. Contactati-ne acum!

Segmentul de piata in care activam il reprezinta indeosebi intreprinderile mici si mijlocii, institutiile publice locale, fara a neglija insa si utilizatorii individuali.

Importanta unui web design profesional – implicarea organizatiei in proiectul web

Un site web realizat in mod profesional inseamna pentru clienti acces facil la informatii 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamana. Puteti simplifica de asemenea plasarea de comenzi online si verificarea stadiului in care se afla comenzile, puteti publica un online un catalog interactiv  de produse si puteti oferi un formular pentru contactarea personalului firmei prin e-mail. Pentru clienti, toate acestea inseamna comoditate si o servire mult mai buna. In concluzie un web design profesional atrage categoric mai multe vanzari si un profit mai mare!

Pagina de internet a organizaţiei trebuie să fie considerata ca un instrument vital, strategic al e-marketingului. Crearea şi dezvoltarea unui site nu trebuie să fie simplul rezultat al unor impulsuri de moment sau o reacţie mai mult sau mai puţin disperată la anumite situaţii tactice nefavorabile nici nu trebuie să fie o expresie a dorinţei organizaţiei de „a fi în rândul lumii”.

Site-ul web practic obligă organizaţia să se angajeze în direcţia integrării şi utilizării Internetului în cadrul acţiunilor de comunicare de marketing ale acesteia să aloce resursele necesare (tehnologie, bani, oameni, timp) în acest scop.

Pentru crearea unui web site profesional este necesar de parcurs urmatoarele etape :
– Etapa 1 – Analiza (Consultanta)
– Etapa 2 – Proiectare (Design + programare )
– Etapa 3 – Promovare (Marketing)
– Etapa 4 – Găzduirea (Hosting / Lansare site)
– Etapa 5 – Administrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WhatsApp
Trimite cu WhatsApp