Promovare & SEO

Echipa noastra de promovare web este formata din specialisti SEO/SEM atat On cat si Off-Site, un Content Writer ( pentru continut de calitate/original, apreciat mult de catre motoarele de cautare ), precum si un web designer specializat in tot ce inseamna web design si UX (uzabilitate).

Promovarea web reprezinta o componenta esentiala pentru succesul unei firme in spatiul online. Noi va stam la dispozitie cu servicii web profesionale oferindu-va solutii promovare prin SEO, SEM, social media advertising si email marketing astfel incat in functie de bugetul dvs. sa demarati puternic o afacere pe internet.

Luati legatura cu noi pentru a incepe o campanie de promovare performanta!

 

 

Iata cu ce te putem ajuta astazi chiar incepand de astazi

Servicii Optimizare SEO
Pentru a genera trafic organic, site-ul tau are nevoie de optimizare SEO. Un site cu design deosebit, optimizat intern, combinat cu serviciile noastre de optimizare seo, garanteaza succesul oricarei afaceri online.   Daca doresti sa beneficiezi de servicii optimizare SEO sau daca ai nevoie de sfatul unor experti in domeniu contacteaza-ne!

Campanii AdWords
Campaniile PPC, AdWords par simple la prima vedere, dar se complica din momentul in care incepi procesul. Daca ai de gand sa integrezi publicitatea AdWords pay per click in strategia de marketing online, trebuie sa stii cum functioneaza procesul. Sau poti sa lasi in seama noastra administrarea campaniei.

Social Media
Indiferent de instrumentele de social media pe le utilizezi pentru a-ti promova afacerea – Twitter, Facebook, LinkedIn, etc – trebuie sa tii mereu cont de faptul ca acest mediu de comunicare reprezinta de fapt o conversatie!

Email Marketing
Un newsletter bine scris cu un design atractiv, este greu de ignorat. Noi intelegem diferenta intre o campanie buna, bazata pe informatie relevanta cu un design corespunzator si una „mai putin buna” care este considerata spam.

WhatsApp
Trimite cu WhatsApp