Programare impecabila

programare profesionalaProgramatorii nostri lucreaza „curat” folosind cele mai bune practici de codare!

Cele mai bune practici de codare sunt un set de reguli informale pe care comunitatea de dezvoltare software le-a învățat-a lungul timpului pentru a îmbunătăți calitatea aplicațiilor și pentru a simplifica intretinerea lor.  Ele pot fi împărțite în mai multe niveluri bazate pe limbajul de codificare, platforma, mediul țintă și așa mai departe.

Utilizarea celor mai bune practici pentru o situație dată reduce semnificativ probabilitatea de a exista erori în aplicații, indiferent de ce model de dezvoltare software este utilizat pentru a crea programul respectiv.

Un dezvoltator web trebuie să îndeplinească toate cerintele de accesibilitate pentru conținut Web în conformitate cu W3C (World Wide Web Consortium), în cazul în care un site nu respecta aceste reguli, utilizatorii pot avea dificultăți în a accesa informațiile site-ului.

Noi suntem specialisti in PHP,  JavaScript, HTML și CSS astfel încât putem asigura fiecare client că atât functionalitatea (programarea) cat si desingul grafic sunt implementate mod corespunzător. Prin urmare, va garantam ca website-urile dezvoltate de proiectewebdesign.ro pot fi folosite de oricine. Aveti nevoie de o aplicatie web? Contactati-ne acum pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră și pentru  primi o estimare imediata de pret si timp!

WhatsApp
Trimite cu WhatsApp