pret web designFirma  noastra va ofera un site web care este dinamic și ușor de utilizat, astfel încât să puteți adăuga conținut  fara a stii programare.

Site-ul de prezentare creat de agentia noastra va avea un aspect profesional si va contribui in mod garantat la succesul firmei care il detine imbunatatind imaginea ei si crescand vanzarile acesteia. Noi va garantam cele mai mici preturi din Romania in schimbul unor servicii profesionale de web design. Fie ca doriti un site de prezentare simplu fie ca doriti un site de prezentare mai complex, impreuna vom gasi solutiile care vi se potrivesc.

Costul de proiectare al unui site de prezentare  depinde de o serie de factori, printre care:

Cantitatea (și calitatea) designului grafic necesar pentru a crea site-ului.

Numărul de pagini web dorite precum si layout-ul fiecaruia

Volumul și complexitatea de conținut (text, elemente media (poze, video, audio, etc))

Volumul de functionalitati care trebuie  să fie încorporate în site, diverse formulare, galerii foto sau video, sistem de management al conținutului personalizat.

Posibila editare de material Foto, Audio și Video.

Oferta fixa de pret pentru creare website de prezentare

O ofertă de pret fixa de obicei, funcționează bine atunci când dimensiunea exactă și domeniul de aplicare al  viitorului site de prezentare este cunoscută în avans. In principiu preturile noastre pentru un website de prezentare incep de la doar 89  de euro si includ functionalitatile de baza pentru un site creat in mod profesional.

Ofertele noastre de pret  curente pentru web design sunt:

StartWebsite

167

O solutie perfecta pentru un website simplu, rapid, ieftin si de calitate!

PlusWebsite

257

Alegerea ideala pentru un website de firma. Solutii profesioniste incluse!

SEOWebsite

397

Un site gata optimizat SEO! Functionalitati avansate, design premium & hosting.

CorporateSite

567

Website-uri performante, solutii complete, hosting si SEO premium!

Detalii despre fiecare pachet de web design gasiti aici! In cazul unor proiecte mai complexe putem discuta detaliat fiecare aspect al costurilor existente. Pentru a afla costul exact al unui site de prezentare va rugam sa ne contactati folosind formularul de cotatie pret. Vi se va raspunde prompt si la subiect in maxim 24 de ore de la trimiterea cererii dumneavoastra!

WhatsApp
Trimite cu WhatsApp