Optimizare SEO

Optimizarea pentru motoarele de cautare este o forma de promovare a sitului care nu necesita resurse (financiare) constante in timp. Un site bine optimizat si promovat, se poate mentine mult timp pe pozitii fruntase in motoarele de cautare.

Prin promovarea SEO vom optimiza mai multe cuvinte cheie si fraze de cautare care se vor indexa in asa fel incat sa fiti prezent in internet dupa produse si serviciile oferite pe prima pagina in Google.

Cat ma costa optimizarea SEO?

Oferim servicii de optimizare SEO cu o taxa unica sau putem merge pe o colaborare pe baza de abonament lunar. Totul depinde de necesitatile proiectului.

Valoarea serviciilor de optimizare se stabileste pentru fiecare proiect in parte. Pentru inceput efectuam un audit seo al sitului si pe baza rezultatelor acestuia, stabilim oferta si strategia de optimizare.

Oferta mentenanta optimizare SEO

Criteriile de clasare sunt într-o continuă schimbare iar metodele de astăzi vor fi depășite în viitorul apropiat. De aceea chiar după atingerea obiectivelor este necesară o continuă monitorizare a site-ului, a concurenților direcți și efectuarea la timp a schimbărilor necesare pentru menținerea poziției în clasament.

Monitorizarea rezultatelor site-ului optimizat și site-urile concurente și efectuarea schimbărilor necesare din punct de vedere al optimizării seo, pentru menținerea poziției in top pentru cuvintele cheie alese. Valoarea serviciilor este între cuprinsă 25-30% din prețul achitat pentru optimizarea site-ului.

WhatsApp
Trimite cu WhatsApp